20 märts 2013

Kartulivorm

Ahjuvorm on üks tänuväärne söök. Põhimõtteliselt saab seal ära kasutada peaaegu kõike külmkapis leiduvat. Meil kipub tavaliselt järgi jääma keedukartulit, mida siis järgmisel päeval praetuna sööme. See kord tegin neist eelmise päeva kartulitest aga ahjuvormi. Tulemus oli mahlane ja toitev ning mis põhiline- sööjatele maitses :)





Täpseid koguseid öelda ei oskagi- tegin tunde ja võimaluste järgi.
Viiluta keedetud kartulid ja laota vormi põhja. Riivi porgandid ning kuumuta pannil koos sibularõngaste ja tükeldatud küüslauguga. Aseta osa segust kartulite peale. Järgmine kiht on praetud hakkliha ja värsked paprika lõigud. Lisa uus kiht porgandisegu ning kata see kõik kartuliviiludega. Sega hapukoor soola, pipra ja pizza maitseainega ning vala saadud segu kartulitele. Küpseta fooliumiga kaetult 200´C juures umbes 30 min. Lisa peale riivjuust ja küpseta seni, kuni juust on sulanud.

Head isu!

1 kommentaar:

  1. Suurepärane...nii mahlane ja maitsev kogu perele,eriti lastelastele!

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...