08 jaanuar 2014

Sinepikattega lõhe


Selleks aastavahetuseks olime ennast verivorstidest ja kapsast juba punni söönud ja seega sai aasta viimaseks õhtuks tehtud midagi kergemat.  Sai säärane lihtne ja väga maitsev pidusöök.
500 g lõhefilee
veidi soola
0.5 tl piprasegu
1 spl sidrunimahl
SINEPIKATE
2 spl Dijoni sinep
2 dl maitsestamata jogurt
1 pott basiilikut (värske)
0.5 tl piprasegu



Aseta lõhefilee ahjuvormi ning maitsesta soola, piprasegu ja värskelt pressitud sidrunimahlaga.
Sega kokku sinepikatteained ja jaga kate ühtlaselt kalale.
Küpseta kala 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni kala on küps.


Retsept on pärit Toidutarest

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...